Tito Ortiz odustao od povratka: Jones jedini zaslužuje srušiti moj rekord!

Foto: UFC

TITO ORTIZ vjerojatno bi lagao kad bi rekao da je proteklog vikenda svim srcem navijao za pobjedu Jona Jonesa u meču protiv Chaela Sonnena kad je branio po peti put u karijeri svoju titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.

Zahvaljujući toj pobjedi Jones se izjednačio upravo s Ortizom po broju uzastopnih obrana titula, a Tito je samo dan nakon meča putem svog Twitter profila izjavio da bi se najradije vratio iz mirovine kako bi odradio meč protiv Jonesa i zaustavio ga na putu da postane najuspješniji prvak do 93 kilograma u povijesti UFC-a.

No, nakon par dana očito je shvatio da se itekako zaletio sa svojom željom koja je daleko od realnosti, čeka ga uskoro jedna operacija, a i malo je vjerojatno da bi mu Dana White dao priliku odmah protiv Jonesa kad se uzme u obzir njegov iznimno loš skor u posljednjim godinama karijere.

"Ne želim vidjeti Jonesa kako ruši moj rekord, ali ako to već netko baš mora učiniti, onda mi je drago da će to napraviti upravo Jones. Radi se o strašnom sportašu i kompletnom borcu, pa ako postane najbolji poluteškaški prvak u povijesti UFC-a mogu mu jedino izraziti poštovanje. Njegov idući meč sigurno neću propustiti, možete me očekivati u publici, bit će mi drago biti dio takvog eventa na kojem će se stvoriti povijesti", rekao je Ortiz.

Pročitajte više