Torcida ne odustaje: Traži ostavke na čelu HNS-a, odlazak Šuprahe i promjenu zakona

Foto: Hina

KLUB navijača Hajduka Torcida danas je održao konferenciju za novinare, na kojoj su članovi te navijačke skupine iznijeli stavove vezane uz aktualne događaje u hrvatskom nogometu i borbu za pravednije odnose u HNS-u.
 
"Prvo, tražimo ostavke čelnih ljudi HNS-a, ponajprije predsjednika Davora Šukera", rekao je odmah tajnik Torcide Petar Vidović i objasnio: "Zato što su udaljili nogomet od navijača i jer se nogomet u Hrvatskoj igra samo zbog nečijih interesa."
 
"Drugo, tražimo ostavku Alojzija Šuprahe zbog napada na predsjednika Hajduka", nastavio je Vidović i iznio još dva prijedloga.
 
"Treće, tražimo da se ukine članak 32,.stavak 7 Zakona o sprečavanju nereda na sportskim borilištima jer isti služi za interese klubova koji ne žele navijače na tribinama. Četvrto, da institucije ove države konačno počnu radit posao kojeg tako revno rade kada su u pitanju navijači", zaključio je.
 
Ovom prilikom iz Torcide su još jednom pozvali na veliki prosvjed protiv aktualne vlasti HNS-a, koji će se održati u subotu u 14 sati na splitskoj rivi. Detalje o prosvjedu objavit će u petak.
 
 

Pročitajte više