Traže 4.5 milijuna kuna: I obitelj Pokrovac tuži Hajduk, Niko Kranjčar zaprepašten optužnicom

SPLITSKI Hajduk na pragu je novog financijskog udarca nakon što je obitelj pokojnog menadžera Dina Pokrovca pokrenula tužbu za povrat 4,5 milijuna kuna na ime neisplaćene provizije za transfer Nike Kranjčara iz Dinama na Poljud.

Odvjetnik obitelji Pokrovac Robert Jančik potvrdio je kako se slučaj pokrenuo nakon gotovo tri godine mirovanja, dok je odvjetnik Nike Kranjčara Emil Žgur izrazio zaprepaštenje činjenicom da je njegov klijent drugooptuženi u postupku.

"Spis sam dobio u petak, prije tri dana, a danas smo dali odgovor na tužbu. Iskreno rečeno, kada sam vidio petit tužbe ostao sam zaprepašten, možete me slobodno citirati. Nevjerojatno mi je što su sastavili u optužnici. Ne želim niti smijem špekulirati, vidjet ćemo što će reći sud, a tek nakon toga razmislit ćemo u protutužbi", rekao je za Index Emil Žgur.

"I Niko je zaprepašten tužbom"

"Odvjetnik obitelji Pokrovac najbolje zna što je sastavio, a može li to proći na sudu teško mi je reći, jer ne znam koliko sud zapravo želi duboko ući u predmet, a teoretski iz formalnih razloga može odlučiti i na ovu i na onu stranu. Kako god bilo, moram reći da sam kao pravnik konsterniran ovim što sam vidio, nema tu nikakvih osjećaja", dodao je.

"Naravno da je i Niko upoznat s tužbom, i on je pravnik i mogu reći da je on jednako zaprepašten kao ja tekstom tužbe. Niti on ne može vjerovati da se nalazi kao drugooptuženi i nada se da će sud odbaciti tužbu protiv njega", za kraj će.

Odvjetnik Hajduka Vinko Radovani u ponedjeljak navečer nije bio dostupan za izjave...

Pročitajte više