Trener Čornomoreca zabrinut: Split je odličan, teško da ćemo imati vremena nešto promijeniti za uzvrat

Foto: HINA

ROMAN GRIGORČUK teško je pronalazio riječi kojima bi objasnio uvjerljivi poraz u prvoj utakmici trećeg pretkola EL.

Prisjetimo se, momčad koja je prošle godine dvaput svladala Dinamo u skupini i potom igrala šesnaestinu finala Europa lige, na Parku Mladeži je izgubila s 2:0 i tako uvelike kompromitirala šanse za prolazak u play-off ovog natjecanja.

"Znali smo da će protiv Splita biti jako teško. Ispostavilo se da sam imao pravo kada sam u najavi susreta rekao da se radi o timski vrlo kvalitetnoj ekipi koja igra jednostavan, ali učinkovit nogomet. Nažalost, mi smo ti koji nisu odigrali ni približno u svojim mogućnostima", rekao je Grigorčuk.

"Hrvatska momčad ima odličan rezultat pred uzvratnu utakmicu i teško je uopće procijeniti naše šanse. Nemam puno vremena između dvije utakmice da nešto drastično promijenim. Puno nas je igrača napustilo, treba nam još utakmica da steknemo rutinu i sigurnost".

"No kako bilo u Odessi ćemo dati sve od sebe da nadoknadimo ovaj minus. Na Parku Mladeži smo bili puno lošija momčad i od toga ne možemo pobjeći. Splitu čestitam na prezentaciji i nadam se da u uzvratu neće biti tako raspoloženi i čvrsti", dodao je za kraj.
 

Pročitajte više