Trener otkrio - Raketa je bolestan razvalio Porto! "Molio me da igra i pogledajte što je napravio!"

Foto: Guliver Image/ Getty Images

TKO JE god sinoć imao sreću biti na Ramón Sánchez stadionu u Sevilli zasigurno je proživio večer i noć iz snova. Neovisno bio taj navijač Seville ili samo slučajni putnik namjernik koji je došao tek uživati u nogometu.

Jer zaista se imalo u čemu uživati. Nakon blijede partije prije sedam dana na Dragaou kad su u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige izgubili od Porta s 1:0, nogometaši Seville su jučer u fantastičnoj predstavi posve razmontirali slavni portugalski klub te se s pobjedom od 4:1 plasirali u polufinale tog natjecanja.
 
Jedan od najboljih igrača na terenu je bio kapetan Seville i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je nakon utakmice skromno rekao:
 
''Moramo ići dalje, malo govoriti i naporno raditi''.
 
Rakitić je zabio prvi gol za svoju momčad iz kaznenog udarca u 5. minuti te asistirao za drugi, a igru  je napustio u 86. minuti uz ovacije cijelog stadiona.
 

 
 
"Ovo je lijepi trenutak za nas. Nemam nikakve posebne želje za suparnika u polufinalu. Benfica, Juventus, Valencia i mi smo među četiri najbolja, sve četiri momčadi sposobne su osvojiti ovo natjecanje. Mi imamo povjerenje u vlastite mogućnosti'', izjavio je Rakitić.
 
Ipak, saznajemo da  kapetan Seville zbog bolesti nije ni trebao nastupiti, međutim, zbog blijede igre sedam dana ranije kad su kod Porta izgubili 1:0 bio je toliko ljut da je molio trenera Unaija Emeryja da mu ga uvrsti u sastav

''Nije smio igrati, no toliko je inzistirao da mu nisam mogao reći ne. I pogledajte što je napravio'', oduševljen svojim kapetanom bio je Emery.

 

Pročitajte više