Tudor: Pola sata gledali ste sramotan Hajduk, ne znam što se dogodilo!

Foto: Hina 

HAJDUK je jedva spasio glavu protiv Dundalka. Poraženi su od irske ekipe 2:1 na Poljudu i zahvaljujući kapitalu iz prve utakmice 2:0 prošli u treće pretkolo Europa lige. 

> Hajduk na spektakularan način obilježio desetu godišnjicu Shelbournea

> Umalo Shelbourne! Hajduk jedva spasio živu glavu na Poljudu i prošao u 3. pretkolo

Igor Tudor bio je vrlo razočaran nakon debakla protiv Dundalka.

"Jedino dobro što je dobro bilo su navijači i prolazak u treće pretkolo. Sat vremena solidnog Hajduka i pola sata sramotnog Hajduka. Ne znam što se dogodilo. Pogreškom Jozinovića unio se veliki nemir u igrače, s kojim se oni nisu znali nositi", rekao je Tudor.

"Ovo je velika škola za mene i igrače. Svi smo zajedno dosta pametniji. Da sada ponovo slažem momčad sigurno bih promijenio nekoliko stvari. U Rijeci ovako sigurno ne možemo igrati", dodao je trener Bijelih kojeg prije 3. pretkola čeka derbi na Kantridi.

Irci se skoro popeli na Kilimanjaro 

"Moji igrači vrlo su razočarani što su ispali. Nakon utakmice u Irskoj činilo mi se kako rezultat nije bio pravi omjer snaga, kako smo imali bolje šanse. Osjećaj me nije prevario. Zamalo smo prošli dalje", rekao je Stephen Kenny, trener Dundalka, na presici nakon utakmice. 

"Nakon što smo primili prvi gol u Splitu, znao sam da se moramo popeti na Kilimanjaro za preokret. Uspjeli smo samo djelomično, bili smo vrlo blizu i s te strane moram biti zadovoljan. Ovo je sve u svemu veliki uspjeh za nas", zaključio je. 

Pročitajte više