Tudor: Ukrajinci pilaju naopako! Bolji su od nas, međutim vrlo sam optimističan

Foto: Hajduk.hr

TRENER Hajduka Igor Tudor nije htio reći kako će sigurno proći Dnjipro, ali je i dalje vrlo optimističan.

> Tudor ne računa na Milevskog za dvije najvažnije utakmice

"Želim nešto razjasniti, jer vidim da se o tome već danima piše. Nismo mi prošli Šahter jer sam ja rekao da ćemo proći, već zbog prezentacije na terenu. Danas ću reći da vjerujem da ćemo proći Dnjipro", istaknuo je.

"Puno je razloga zašto sam optimističan"

"Zašto? Vjerujem u naš rad proteklih godinu dana. Nadalje, ono što smo pokazali u Ukrajini nije bio naš maksimum, a igramo na domaćem terenu pred mnogobrojnom publikom. No, i dalje tvrdim da Dnjipro ima bolje igrače od nas".

"Hoće li ovo biti moj diplomski rad? Ne gledam to tako. Nikad nisam volio takve i slične termine. Trener se mora dokazivati svaki dan, a ne u pojedinim utakmicama", dodao je.

"Nismo smjeli riskirati ozljedu glavnih igrača u Gradskom vrtu"

Hajduk je u Osijeku odmarao čak devet igrača u odnosu na onu postavu u Dnjepropetrovsku...

"U zgusnutom rasporedu normalno je preskočiti tu i tamo koji susret. Nije to bilo slučajno. Hajduk ima kadar kakav ima, 36 je utakmica u prvenstvu, a ova je samo jedna. Glupo je bilo riskirati kakvu ozljedu u Gradskom vrtu".

"Da čuo sam da Markevič kaže da nije tragedija ako ispadnu od nas. To je pilanje naopako. Imaju momčad deset puta vrjedniju od naše, a nije mu bitno hoće li proći. Smiješno"...

Pročitajte više