Tudor i Kek slažu se u jednome: Benkov pogodak bio je fantastičan!

Foto: Hina

RIJEKA je na vrhu HNL-a kao jedina neporažena momčad prvenstva. Remijem s Hajdukom na Kantridi 1:1 završen je 117. jadranski derbi.

> Jadranski derbi bez pobjednika, Torcida i Armada divljale na Kantridi!

> Tko je kriv za jezive scene s Kantride: Policija sa psima upala među navijače s djecom!

Utakmicu su obilježili navijački neredi, no o tome treneri nisu željeli govoriti.

"Bila je to dobra utakmica. Nadam se da su gledatelji uživali. Remi je realan ishod, svaka ekipa je imala svoj period dominacije. Zadovoljni smo osvojenim bodom na vrućem terenu. Čestitam Rijeci, Benko je zabio prekrasan gol", rekao je nakon utakmice trener Hajduka Igor Tudor.

Zaista, Leon Benko, lani najbolji strijelac lige, oduševio je 9000 gledatelja na Kantridi sjajnim volejem sa desetak metara iskosa zakucavši pod gredu za 1:0 u 19. minuti. Ipak, Kouassi je u drugom dijelu uspio izjednačiti za bod Hajduka.


Ishodom utakmice nije bio pretjerano zadovoljan trener Riječana Matjaž Kek.

"Rezultat koji mene ne zadovoljava. Šteta što nismo sami sebe nagradili sa dvije tri situacije koje se rijetko dobiju u ovakvoj utakmici, a koje smo promašili. Na terenu je bilo dobro i vatreno, kako smo i priželjkivali. Hajduk je bio kvalitetan protivnik, dali smo prekrasan gol, da smo zabili i u završnici, više bismo se radovali".

"Nemamo puno vremena za razmišljanje o ovoj utakmici, nova je već za pet dana, novi spektakl na Kantridi. Nema predaje", dodao je Kek.

Pročitajte više