Tudora ne zanima rušenje Mamića nego - pobjeda! Pogledajte što Dinamu poručuje trener Hajduka

Foto i video: Hajduk.hr

BODOVNA razlika između Dinama i Hajduka (10) subotnji derbi ne čini rezultatskim napetim, ali atmosfera uoči najvažnije nogometne utakmice u Hrvata uvijek ne naelektrizirana. Split će u subotu kao i uvijek prirediti Zagrepčanima vatreni doček. Dolazak na Poljud najavili su brojni skauti. Jutros je press konferenciju u klubu održao Igor Tudor.

"Svi s nestrpljenjem očekujemo sutrašnju utakmicu da vidimo gdje je Hajduk u odnosu na Dinamo. Ne vjerujem da će Dinamo u ovoj derbi utakmici ići na neodlučan rezultat, oni će ići na pobjedu jer imaju kadar igrača koji im to omogućava, ali uz sav respekt prema Dinamu mislim da to sutra neće biti slučaj", istaknuo je Tudor.

"Uvijek sam uzbuđen prije utakmice, ali prije Dinama uvijek više. To je derbi", poručio je i dodao da nema potrebu komentirati trenera Dinama ni atmosferu oko kluba.

"Ne želim komentirati ni njihove igrače, uvijek je to deset na deset, a jedan kiks može odlučiti. Priče o rušenju Mamića nemaju nikakvog utjecaja na ekipu. Nikad ništa od priče, sve je teren", kaže Tudor.

Pogledajte kako je trener Hajduka opisao uzbuđenje uoči utakmice s Dinamom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.