Tudorov privremeni nasljednik kod četvrtoligaša u Kupu: Čeka nas napaljeni Vinogradar

Foto: Hina

HARI VUKAS već je mijenjao Igora Tudora kada je bivši trener Hajduka bio kažnjen, a sada od njega preuzima klupu dok ne dođe trajnije rješenje.

Momčad vodi u srijedu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa protiv Vinogradara u Mladini u 15 sati, ali nije želio govoriti o prošlotjednoj ostavci trenera kojem je bio pomoćnik.

Na pitanje je li se čuo s Tudorom i tražio savjet za sutrašnju utakmicu, Vukas je odgovorio kako je s Tudorom kolega i veliki prijatelj i naravno da su razgovarali, ali to nije tema konferencije za medije. Novinari nisu odustali, pa je već sljedeće pitanje bilo je li s Tudorom razgovarao o preuzimanju Hajdukove klupe, te je li ga pitao hoće li se naljutiti ako bude trener:

"U uvodu sam već rekao i mislim kako bi bilo nekorektno da sada idem s nekom drugom pričom. Puno je toga već rečeno i smatram kako nema nekih dodatnih nejasnoća. To je sve iza nas. Sve je rečeno i ne bih ništa dodavao, samo bih se usredotočio na sutrašnju utakmicu koja je najbitnija. Želim psihički stabilizirati ekipu, momci su radili zbilja ozbiljno bez obzira na sve što je bilo prije.

Sačuvali su mirnoću, radili su dobro i sve ide u tom smjeru. Nadamo se da će sutra na utakmici sve biti u redu. Na tu prvu utakmicu u godini smo svi skoncentrirani. Zanima nas pozitivan rezultat.", kazao je Vukas i istaknuo kako je spreman na sve i da na utakmicu idu bez kalkulacija jer je Hajduk veliki favorit u srazu s Vinogradarom.

"Očekujemo pobjedu, znamo da nas čeka nas napaljeni i motivirani domaćin i težak teren. Ali, pripremali smo se za ovu utakmicu jednako kao i za sve dosadašnje, ne želimo ništa prepuštati slučaju. ZNe možemo računati na ozlijeđene Milevskog, Gotala, Mezgu i Malokua, a Mikanović odrađuje suspenziju zbog crvenog kartona."

Pročitajte više