U Ciboni ne mogu bez skandala: Prkačin nokautirao Kelečevića!

SPORTSKI direktor Cibone Nikola Prkačin šakom u glavu udario je bivšeg košarkaša Sinišu Kelečevića nakon druge utakmice finala košarkaškog PH protiv Cedevite.

> Cibona nadmoćna na terenu i tribinama: Zaštitari navijačima oteli transparent "Emile voli te Sanader"

> Cedeviti prijeti nova "metla": Repešini "vukovi" dobili i drugu utakmicu finala!

Prkačin je Kelečevića udario nakon utakmice u Domu sportova. Navodno je Kelečević pružio ruku Prkačinu, a ovaj ju je prihvatio i onda ga udario u glavu. Nesretni košarkaš, koji inače slovi za mirnu osobu, neko je vrijeme nakon udarca ostao ležati na tlu, a kasnije su ga posjeli u stolac gdje je čekao dolazak policije koja je napravila zapisnik. Prkačin je nakon incidenta ušao u svoj automobil i otišao.

Razlozi za sukob, doznajemo, kriju se u nedavnoj prošlosti. Prkačin se s Kelečevićem sukobio prošle godine na utakmici Zadra i Cibone. Prkačin se isprovociran isključenjem u 34. minuti verbalno, a umalo i fizički sukobio s domaćim navijačima. Kelečević ga je navodno tada gađao kokicama, što mu je Cibonin direktor zapamtio.

Osim toga, Kelečević se brine o karijeri Gorana Vrbanca, donedavnog igrača Cibone kojemu je zagrebački klub dugovao plaću za nekoliko mjeseci te je zbog toga Cibonin račun bio blokiran.

Podsjetimo, prošlog tjedna je upravo zbog nesređenih dugova i blokade klupskog računa, došlo do sukoba direktora Cibone Zdenka Antunovića i Ace Petrovića. I taj je incident na kraju završio na policiji.

"Nisam vidio incident, ali znam da je Nikša odličan čovjek", bilo je sve što je rekao Antunović.

Pročitajte više