Umjesto Dinamovog predsjednika, javila nam se njegova supruga: "On ništa ne odgovara!"

Foto: Matija Topolovec/Pixsell

MIRKA BARIŠIĆA, koji je već 15 godina predsjednik Dinama, ali je od kluba neodvojiv desetljećima ranije, nazvali smo za komentar u teškim trenucima za stvarne vladare Dinama, braću Mamić, osumnjičenicima za utaju poreza, primanje i davanja mita te druge nezakonite radnje.

U klub kojim Barišić formalno predsjeda upao je USKOK, premetačina je u tijeku u kućama i stanovima braće Mamić, pa je logično povodom ovih nemilih događaja za komentar pitati predsjednika Dinama.

Uostalom, Zdravko Mamić o Barišiću uvijek govori kao ne samo o predsjedniku Dinama, nego i njegovom spasitelju, navodeći ovog uglednog gospodarstvenika najzaslužnijim što nije propao simbol kojeg je 2000. od Canjuge naslijedio kao propali projekt državnog kluba, koji je samo igračima bio dužan 15 milijuna njemačkih maraka.


Međutim, umjesto gospodina Mirka, koji je uvijek do sada bio na dispoziciji, javila se njegova supruga Božica, od koje smo na zamolbu da popričamo s njenim mužem, dobili tek: "On ništa ne odgovara!"

Na objašnjenje potrebe obraćanja javnosti prvog čovjeka Dinama u ovako teškim trenucima za klub, gospođa Božica, neizostavna na svim Dinamovim utakmicama, pripremama i vanterenskim aktivnostima (na fotografiji je vidimo na hodočašću sportasa Zagrebačke nadbiskupije u svetište Majke Božje Bistričke), bila je jednako rezolutna: "On ništa ne odgovara!"

Pročitajte više