Unitedovih 10: Ovo su igrači koje Van Gaal želi dovesti na Old Trafford

Foto: Hina

ENGLESKI mediji javljaju kako će menadžer Manchester Uniteda Louis van Gaal krenuti u novu ofenzivu za vrijeme ljetnog prijelaznog roka. Nizozemac navodno želi novog napadača, braniča i dvojicu veznjaka, a Telegraph je složio popis od deset igrača koji bi na ljeto mogli završiti na Old Traffordu.

1. Paul Pogba

Van Gaal je navodno spreman platiti 65 milijuna funti za francuskog reprezentativca koji je već nosio dres Uniteda i to u periodu od 2011. do 2012. godine.

2. Mats Hummels

United godinama prati braniča Borussije Dortmund. Van Gaal bi za njega trebao izdvojiti oko 35 milijuna funti, a nagađa se kako Borussia ne bi stopirala njegov odlazak.

3. Nathaniel Clyne

S obzirom da je Rafael ove sezone više vremena proveo na terapijama nego na travnjaku, Van Gaal za iduću sezonu treba desnog bočnog. Navodno je izbor pao na Nathaniela Clynea, koji odbija produljiti ugovor sa Southamptonom. United bi za Clynea trebao izdvojiti oko 25 milijuna funti.

4. Gareth Bale

Teško je vjerovati da će Bale napustiti Madrid i vratiti se na Otok, ali engleski i španjolski mediji jednostavno ne prestaju s nagađanjima. Telegraph piše kako bi United trebao izdvojiti oko 80 milijuna funti za Velšanina, koji je 2013. godine potpisao za Real.

5. Felipe Anderson

21-godišnjem veznjaku Lazija stručnjaci prognoziraju blistavu karijeru, a Van Gaal je voljan platiti 30 milijuna funti odštete.

6. William Carvalho

United prati Portugalce već dvije godine, a nagađa se da bi ga Sporting Lisabon pustio u Englesku za 24 milijuna funti. Pitanje je samo za koga će Carvalho potpisati, jer se za njega, osim Uniteda, zanima i Chelsea.

7. Danny Ings

Napadač Burnleyja navodno je oduševio Van Gaala, koji bi ga mogao dobiti za pet milijuna funti. Ings je ove sezone u 29 odigranih utakmica postigao devet golova i upisao četiri asistencije.

8. Diego Godin

Urugvajac je sretan u madridskom Atleticu, ali Diego Simeone je taj koji odlučuje o njegovoj sudbini. Pitanje je je li Godin u trenerovim planovima za budućnost, a ako nije vjerojatno će za 25 milijuna funti preseliti u United.

9. Kevin Strootman

Navodno je u siječnju trebao potpisati za United, ali se ozlijedio pa je taj transfer odgođen na ljeto. Roma bi na njemu trebala zaraditi 15 milijuna funti.

10. Karim Benzema

Telegraph smatra kako bi Benzema bio savršeno pojačanje za United. Real bi ga navodno pustio za 50 milijuna funti.
 

Pročitajte više