Uvjerite se, i Ibra je samo čovjek: Strijelac 33 gola za PSG, promašio penal za ispadanje iz Kupa!

EVIAN je priredio senzaciju u četvrtfinalu francuskog kupa: momčad koja drži 16. mjesto na tablici, izbacila je izglednog prvaka PSG, nakon izvođenja penala.

Kup se još jednom pokazao kao natjecanje u kojem nema favorita, jer između Eviana, koji je na tri boda od zone ispadanja i PSG-a, stoji ponor od 33 boda razlike, naravno u korist Ibre i društva, ali to im nije pomoglo.

Nakon 1:1 tijekom 120 minuta igre, Evian je bio puno bolji u izvođenju penala i slavio s ukupnih 5:2. Sva četiri izvođača penala Eviana bili su precizni, a za PSG zabio je samo Lavezzi. Ibrahimovićev udarac obranio je vratar Laquait, dok je Thiago Silva pogodio stativu. PSG-u su dakle na penalima zakazala dva igrača koje su prošlog ljeta Milanu platili 62 milijuna eura! Ibrahimović je ove sezone sjajan i do sada je u svim natjecanjima zabio 33 gola za klub.

Pastore je goste doveo u vodstvo već u 9. minuti lijepim poluvolejom, a Khelifa je izjednačio u zadnjoj minuti prvog poluvremena. Isti rezultat ostao je do kraja, najviše zaslugom golmana domaćih Bertranda Laquaita.

Troyes, Lorient i Bordeaux ranije su osigurali plasman u polufinale.
 

Pročitajte više