Veliki preokret: Inter posuđuje Brozovića, ali ga kupuje na ljeto, Dinamu 8 milijuna eura!

Foto: Guliver Image/Getty Images

INTER, a ne njihov gradski rival Milan, ili Arsenal, dovodi 22-godišnjeg veznjaka Mamićevog kluba, pišu talijanski mediji.

Mancini je preferirao Maria Suareza ili Lucasa Leivu, ali Atletico i Liverpool tražili su za defenzivne veznjake 10 milijuna eura i bonuse, dok je s Dinamom dogovorena odšteta od 8 milijuna eura i bonusi, ali na ljeto, dok bi Brozović do tada bio na posudbi u Interu, s obzirom da Nerrazzuri trenutno nemaju novca.

Talijanski mediji ističu da se Wenger povukao iz utrke za Brozovićem, nakon što je Arsenal prošlog tjedna poručio kako je 6 milijuna njegova konačna ponuda za igrača kojeg u Milanu uspoređuju s Kovačićem.

Upravo njegov transfer uzimaju kao zalog odličnih odnosa Dinama i Intera, zbog čega je Mamić i pristao na kasnije plaćanje.

Osim Brozovića, Inter želi sredinu terena pojačati s još barem jednim igračem, a u konkurenciji su Thiago Motta (PSG) i Lassana Diarra (Lokomotiv Moskva), a Mancini se nada da će mu gazda Thorir odobriti i kupnju Granadinog braniča Murilla.

Kao što smo jučer pisali, Interovi zimski transferi ovise o prodaji igrača iz postojećeg kadra; Mbayea u Bolognu, Duncana (Sampdoria), Kuzmanovića (HSV) Pereire (Estudiantes, Boca, Dinamo Kiev).

Pročitajte više