Video: 20 tisuća ljudi u Beogradu izviždalo hrvatsku himnu, Boysi utakmicu gledali u Vukovaru

TIJEKOM cijelog dana navijači iz Hrvatske pokušavali su prijeći prijelaz Bajakovo kako bi stigli na utakmicu Hrvatske i Srbije. Hrvatsku je u paklenoj BeoAreni bodrilo svega 200-tinjak navijača. Dan je bio vrlo buran, pogledajte kako se razvijala situacija...

22:20 Hrvatski navijači u dvorani su pričekali pratnju da ih odvede do granice. Dio navijača ima ulaznice i za nedjelju, vidjet ćemo što će biti s njima, hoće li ostati u Beogradu

22:00 U Vukovaru je velik broj navijača, među kojima i velik dio BBB-a i ostalih skupina koje su vraćene sa srpske granice, pratilo utakmicu na velikom platnu uz nadzor policije. Među njima je bilo i nekoliko onih koji su pozdravljali visoko podignutom desnicom.

21:40 Srpski navijači javili su se u našu redakciju kako bi napomenuli da su građani javno objavili da o svom trošku žele popraviti automobile koje su razbili huligani u Novom Sadu. Lijepa gesta.

 21:15 Sa tribina na kojima su smješteni srpski navijači laserom netko ometa hrvatske vratare Alilovića i Loserta tijekom izvođenja sedmeraca.

Pročitajte više