Vladimir Kličko: Ne pada mi na pamet boriti se s Chisorom ili Hayeom

SVJETSKI teškaški prvak Vladimir Kličko za britanski je The Sun negirao bilo kakvu mogućnost da uskoro ukrsti rukavice s jednim od kontroverznih britanskih boksača Davidom Hayeom ili Dereckom Chisorom.

Britanski su boksači napravili skandal nakon posljednje borbe Chisore i Vitalija Klička, kada je Haye prekinuo press konferenciju nakon meča i verbalno, a kasnije i fizički, sukobio se sa sunarodnjakom i njegovim timom. Haye je umirovljen od poraza protiv Vladimira prije godinu dana, a Chisora je nakon incidenta suspendiran od strane britanskog saveza. Britanski je dvojac uspio dogovoriti međusobni okršaj pod okriljem luksemburškog saveza, no obojica su i dalje vrlo zainteresirana za orkšaje s ukrajinskom braćom. Njima to, međutim, ne pada na pamet.

"Neću puno govoriti o Hayeu jer se radi o bivšem boksaču, ali sam mišljenja da nije trebalo Chisori dozvoliti da boksa na britanskom tlu. Osobno ne vidim nikakav izazov u mogućnosti meča s bilo kojim od ove dvojice, pa mi tako nešto niti ne pada na pamet", izjavio je Vladimir Kličko.

Pročitajte više