Vlašić zabio pogodak za Europu: "Falio mi je samo gol, i napokon je došao"

Foto: Hina

NIKOLA VLAŠIĆ prekrasnim je pogotkom donio Hajduku Europu i pokazao zašto se u zadnje vrijeme upravo njega ističe kao najboljeg igrača ove momčadi.
 
>Zagreb dominirao, Hajduk prekrasnim golom Vlašića izborio Europu
 
"Falio mi je samo gol"
 
"Napokon je došao i taj gol. Jako sam sretan zbog toga jer sam zadovoljan svojim igrama u zadnje vrijeme. Puno sam se podigao u formi, a samo mi je falio gol", rekao je Vlašić nakon susreta.
 
Drugi junak dana. što se tiče Hajduka, je Lovre Kalinić, koji je obranama omogućio ovu veliku pobjedu, a pogotovo je spašavao u početnom dijelu susreta.
 
"Stvarno sam i ja nakon dugo vremena zadovoljan svojom partijom. Utakmica je bila teška, psihički teret je bio prisutan i to je otežalo situaciju. Zagreb je imao svoje šanse, baš kao i mi, jednu smo iskoristili, pobijedili i Europa je tu", poruka je čuvara mreže, kojeg se spominje u kontekstu transfera ovog ljeta.
 
Kalinić sve priče oko transfera nazvao špekulacijama
 
"Ekipa osjeti dodatni impuls kada je vratar na visini zadatka te ispoštuju to i daju svoj maksimum. Cilj smo ostvarili, oscilacija je bilo, ali najvažniji je kraj i kako je sve završilo", dodao je i prokomentirao malo cijelu polusezonu Bijelih.
 
"Nije ugodno raditi kada se treneri mijenjanju, nervoza je stalno prisutna tada u ekipi, a i ja sam imao problema s ozljedama. One su sastavni dio sporta i nema nikakvih problema sada. Nisam još podvukao crtu, ali sigurno ima još mjesta za napredak."
 
Prokomentirao je i priče oko transfera: "Ne znam što se događa oko toga, to su priče i špekulacije, ali ako dođe ponuda koja zadovolji klub sigurno ćemo popričati."
 

Pročitajte više