Vori u suzama: Goluža najbolje zna koliko sam htio to zlato

Foto: Guliver Images/Getty Images

IGORA VORIJA možda je i najviše pogodio ovaj, nazovimo ga, uspjeh Hrvatske na Europskom prvenstvu u Danskoj. Činjenica je da je Hrvatska ponovno potvrdila da pripada vrhu svjetskog rukometa, ali svi znaju da se samo zlato broji. Zna to i kapetan reprezentacije, koji je nakon poraza od Španjolske u borbi za broncu kroz suze pokušao objasniti što se dogodilo u Danskoj.

> Goluža nakon poraza u borbi za broncu: "Ne treba plakati, napravili smo veliki rezultat"

"Čovječe, ne mogu vjerovati...", slomljen je bio Vori, koji je kroz duge pauze pokušavao uskladiti misli.

"Nismo se uspjeli oporaviti. Znaš ono, govore ti daj zaboravi, ali ispraznili smo se protiv Danaca. Čestitao bih dečkima, stručnom stožeru na teških mjesec dana. Ovo je veliki uspjeh", rekao je Vori, koji je po prvi puta u karijeri ostao bez riječi pred novinarima.

"Čestitke Španjolcima na korektnoj...", zastao je Vori. "Ovo mi je prvi put da ne znam što da kažem. Nisam razočaran, nego sam prazan. Da se razumijemo, ovo nije katastrofa. Izbornik najbolje zna koliko sam razgovarao s njim, koliko sam htio uzeti to zlato, ali nisam. Nisam po pedeseti put već...", pokušao je objasniti utučeni Vori.

"Pokazali smo neke dobre stvari kao što je moj kolega Slišković. Vjerujte mi da ćete nas u Katru gledati u polufinalu", obećao je Vori.
 

Pročitajte više