Vuković: Dinamovci rijetko igraju pred punim stadionom, to je naša šansa

Foto: Dugandžić / Cropix

PONAJBOLJI igrač Hajduka Ivan Vuković najavio je na današnjoj press konferenciji derbi s Dinamom sljedeće nedjelje.

> Traži se stoper: Hajduk u strašnim problemima uoči derbija

"Ove ozljede bile su baš ružne, svi smo uz Milovića i Jonjića, gol sam njima posvetio. Ha, ha, ja nažalost ne mogu na stopera, ali može Lima, on može na svim pozicijama, osim na golu. Moj posao su golovi i asistencije, nadam se da ću s njima nastaviti i nakon Koprivnice", rekao je Giga.

"Protiv Slavena smo odigrali najbolju ovosezonsku utakmicu, u odličnoj smo formi, imamo seriju pobjeda, koju smo započeli još protiv Red Bull Salzburga. Iskreno se nadam da ćemo u seriji ostati i nakon Dinama", nastavio je.

"Bit će teško, najvažnije je da gledamo sebe, da se koncentriramo na utakmicu. Naša prednost bit će publika, Dinamo ne igra često pred punim stadionom. Recept je da visoko napadnemo, svaka obrana počinje od napada. Nedostaje puno igrača, ali pokušat ćemo nadomjestiti izostanke", dodao je Crnogorac.

Naš napad mogao bi biti ključna stvar u toj utakmici. Iskreno, bod me ne bi zadovoljio. Dinamo ima sjajnu momčad. Tu su Sammir i Beqiraj, realno, favoriti su za osvajanje prvenstva. Pobjedom bismo malo zakuhali prvenstvo, uvijek postoji nada da ih možemo stići", za kraj će.

Pročitajte više