Vukušić svima poručio: Hajduk je najbolji kad za njega igraju njegova dica

KAPETAN Hajduka Ante Vukušić odigrao je protiv Skonta jednu od najboljih partija u dresu Hajduka. Osim što je načeo gostujuću ekipu, Vukušić je i asistirao za drugi gol, a i sam trener "bilih" Mate Krstičević poručio je kako se kapetan Hajduka vraća u formu.

"Čestitao bih cijeloj ekipi. Sve ovo oko Hajduka nije se odrazilo na njih", rekao je Vukušić, a zatim nastavio: "Pokazalo se da je Hajduk najbolji kad igraju "dica". Mi smo ti kojima treba vjerovati i povjerenje ćemo vratiti svojim zalaganjem", rekao je kapetan.

"Hvala Bogu što smo pobijedili, sada imamo miran uzvrat", za kraj će Vukušić.

Mijo Caktaš odigrao je vrlo dobru utakmicu.

"Navijači su nam dali veliku podršku i to smo iskoristili. Idemo u uzvrat potvrditi ovu pobjedu. Nemamo što izgubiti", rekao je Caktaš.

Dinko Trebotić je uz Vukušića bio strijelac.

"Bolji smo od Skonta. Imali smo više loptu u nogama, stvorili više prilika i zabili dva gola. Skonto se branio, a sad mora napasti ako želi proći, ali vjerujem da ćemo sačuvati prednost", izjavio je Trebotić.

Goran Blažević nije imao puno posla, ali ono što je prošlo do njega je obranio.

"Cijelu utakmicu sam čekao jedan njihov udarac i srećom ga obranio. Hvala publici, nismo očekivali da će ovoliko ljudi doći. Zadovoljni smo i vjerujem da ćemo u uzvratu izvući dobar rezultat", rekao je Blažević koji kaže da je teško na temelju jedne utakmice suditi o ovoj momčadi Hajduka.

Pročitajte više