Wales s igračem više preokrenuo u Škotskoj, Makedonci nisu impresionirali Platinija

Foto: Screenshot

MAKEDONIJA je propustila priliku iznenaditi Belgiju na svom terenu na ispunjenom stadionu Filipa II. Gosti su slavili s 0:2 golovima De Bruynea i Hazarda, a Makedonija je tako ostala iz Srbije na četvrtom mjestu.

Belgijci su poveli golom De Bruynea u 26. minuti, a Eden Hazard u 63. je iz penala zabio drugi gol. Prekršaj za najstrožu kaznu skrivio je Lazevski.

Utakmicu u Skopju s tribina je pratio predsjednik UEFA-e Michel Platini, koji je prekršio obećanje hrvatskom i srpskom savezu da će doći na Maksimir.

Platini je propustio pobjedu Hrvatske 2:0 nad Srbijom. Igor Štimac sa svojom ekipom u odličnom raspoloženju čeka gostovanje u Walesu koji je u susjedstvu protiv Škotske preokretom izvukao pobjedu 2:1.

Na samom kraju prvog poluvremena Hanley je pogodio za vodstvo Škotske. Najbolji igrač Walesa Gareth Bale ušao je u igru u 46. minuti. Napetu utakmicu odlučilo je isključenje Snodgrassa u 72. minuti zbog drugog žutog kartona.

Aaron Ramsey iz penala je zabio za izjednačenje, a dvije minute kasnije Robson-Kanu zabio za 1:2. U posljednjoj minuti, trećoj sudačke nadoknade, i Wales je ostao s igračem manje nakon crvenog kartona za Ramseyja.

Kvalifikacije za SP 2014.

Kazahstan - Njemačka 0:3
Norveška - Albanija 0:1
Andora - Turska 0:2
Lihtenštajn - Latvija 1:1
Slovačka - Litva 1:1
Luxemburg - Azerbajdžan 0:0
Austrija - Farski otoci 6:0

Češka - Danska 0:3
Mađarska - Rumunjska 2:2
Nizozemska - Estonija 3:0
Poljska - Ukrajina 1:3
Španjolska - Finska 1:1
Švedska - Irska 0:0
Francuska - Gruzija 3:1
San Marino - Engleska 0:8
Škotska - Wales 1:2
Bugarska - Malta 6:0
Izrael - Portugal 3:3

Hrvatska - Srbija 2:0

BiH - Grčka 2:0
Makedonija - Belgija 0:2
Škotska - Wales 1:2
Slovenija - Island 1:2
Moldavija - Crna Gora 0:1

Pročitajte više