Wales u Osijeku s novim kapetanom: "Ulazimo u veliki tjedan, ništa nije važno kao pobjeda"

NOVI kapetan Walesa Ashley Williams spremno je prihvatio novu ulogu koju mu je dodijelio izbornik Chris Coleman uoči kvalifikacijskih utakmica sa Škotskom i Hrvatskom.

Coleman je vrpcu oduzeo Aaronu Ramseyu kako bi unio neke promjene u momčad koja je pod njegovim vodstvom doživjela same poraze. Coleman je utješio Ramseyja kako nije ništa loše napravio već kako mu je cilj razdrmati svlačionicu. Čak je i Arsene Wenger, Ramseyjev trener u Arsenalu, rekao kako će ovaj potez biti dobar za mladog Velšanina.

Williams, koji u Swanseaju odrađuje odličan posao ove sezone, bit će novi vođa Velšana na terenu, a prvi izazovi bit će sa Škotima krajem tjedna te s Hrvatskom u Osijeku za osam dana.

"Sretan sam zbog kapetanske vrpce. To je velika čast, ali tek kad razgovaram s izbornikom moći ću reći što točno ovo znači za mene i što od mene očekuje", rekao je Williams.

"Bio sam i ranije kapetan, pa mi to nije ništa novo. Dečki me poznaju, a i ja njih. Ulazimo u važan tjedan i najvažnije su pobjede, posebno u prvoj utakmici. Meni je to velik poticaj, posebno sada kada stvari ne idu kako bi trebale", dodao je.

Pročitajte više