Zagreb odlazi na gostovanje kod Veszprema: "Oni su veliki favoriti, ali mi nemamo što izgubiti"

Foto: Hina

RUKOMETAŠI Zagreba, nakon jučerašnje pobjede kod Partizana u posljednjoj sekundi u sklopu SEHA lige, u subotu nastavljaju s borbom za plasman u osminu finale Lige prvaka.

Trener Zagreba Boris Dvoršek prvo se osvrnuo na jučerašnju pobjedu kod Partizana.

"Dvije stvari nam se nisu smjele dogoditi. Primili smo 18 pogodaka u prvom dijelu, opet smo bili mekani, ne znam je li to bilo do naše prepotencije nakon pobjede i dobre utakmice protiv Motora, ili smo se prepali atmosfere. Drugi problem je bio taj jer smo kod vodstva 26:22 počeli igrati kao da gubimo, a ne vodimo. Počeli smo juriti, a nismo stali na loptu i igrali dugačke napade. Očito je jedan proces sazrijevanja i odrastanja momčadi", rekao je Dvoršek i najavio teško gostovanje u pretposljednjem kolu Lige prvaka kod Veszprema.

"Mi ćemo se tamo postaviti kao da idemo na pobjedu, bez obzira što smo svjesni realnosti i da su u ovom trenutku puno bolja momčad. I ovdje su nas dobili 10 razlike. Veszprem je momčad koja je jedna od glavnih kandidata za 'final- four' i osvajanje naslova prvaka Europe. Činjenica je i da će neki od naših igrača igrati u takvoj atmosferi. Vidjeli ste kakav štimung su napravili tu kod nas, a možete zamisliti što će biti tamo. Sedam tisuća vatrenih navijača koji fenomenalno navijaju", kaže Dvoršek i dodaje:

"Nemamo tamo što izgubiti, ali ćemo se postaviti kao da imamo puno dobiti. Od prve minute ćemo gristi, borit se i dokazivat se. Želimo se dokazati na velikoj sceni i pokušati napraviti pozitivan rezultat, a sad što će biti, bit će. Realno Veszprem je veliki favorit. Mi smo zdravi i spremni", poručio je trener Zagreba.

Pročitajte više