Zgadili su nam nogomet, sad žele i košarku

Foto: Hina; Čelnik HDZ-a sjedio je uz parket i na utakmici Hrvatske i Gruzije

KADA je Ivan Šuker postavljen na čelo košarkaškog saveza, samo par mjeseci pred početak Eurobasketa u Hrvatskoj, bilo je jasno da će najveći sportski događaj godine poslužiti u predizbornoj kampanji stranke iz koje stiže predsjednik Saveza. 

Najbolji hrvatski košarkaši konačno su dočekali svojih pet minuta slave na EP-u pred svojim navijačima, a pred njih su se pod svjetla reflektora bacali predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i prvi čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko.

Kolinda je, podsjetimo, uz Šukera održala govor na svečanom otvaranju Eurobasketa na Trgu bana Jelačića, a kasnije sjedila na tribinama i pozirala s majkom Dražena Petrovića u Draženovom dresu ne bi li skupila koji "lajk" na društvenim mrežama.

Karamarko je također iskoristio priliku i svoja osobna poznanstva s igračima kako bi domaći Eurobasket iskoristio za svoju promidžbu. Neke od reprezentativaca poznaje iz vremena dok je vodio KK Zagreb, pa sada, umjesto sam u hrvatskom dresu, pozira uz Perasove zvijezde. 

Nakon što je HDZ-ova "hobotnica" pustila krakove u sve pore hrvatskog nogometa i dovela ga do aktualne krize, čini se da neće poštedjeti ni košarku. Kao da jedan Šuker nije bio previše... 

 

[LUKA ŽORIĆ I Tomislav Karamarko]Laku noć Hrvatska!Slika govori 1.000 riječi!#navijamzaHrvatsku#dopobjede#eurobasket2015

Posted by Mladež HDZ on 9. rujan 2015

Pročitajte više