Hrvatska košarkaška reprezentacija

Aco Petrović: Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom. To dovoljno govori!

Foto: Robert Anić/PIXSELL

NE PRESTAJU prepucavanja nakon što je hrvatska košarkaška reprezentacija izgubila od Finaca. Tako ne samo da je ostala bez šanse da se kvalificira za Svjetsko prvenstvo 2023. nego će morati igrati i pretkvalifikacije za Eurobasket 2025., zbog čega je Aleksandar Petrović prije nekoliko dana prozvao Dina Rađu, predsjednika stručnog saveza HKS-a, a sada je to ponovio.

"Vidim da je konsenzus oko Rađinog odlaska. Mislim da treba ostati i kao pravi predsjednik Stručnog savjeta biti vođa puta na pretkvalifikacijama po Gibraltaru, San Marinu, Luksemburgu ili gdje nas već ždrijeb odnese!" napisao je tada Petrović, nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, kojemu je sadašnje vodstvo HKS-a uručilo otkaz nakon Eurobasketa prije pet godina.

Sada se Petrović ponovno javio objavom na Twitteru. "Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKS-a i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom, a Rađu prezimenom što dovoljno govori o mom razmišljanju!" poručio je.

 

Pročitajte više