EMMANUEL ADEBAYOR

Igrao u Realu, ne želi pomoći svojoj zemlji. Sada je objavio nevjerojatan video

Foto: EPA

EMMANUEL ADEBAYOR nije posebno omiljena pojava u svom Togu, gdje se trenutačno nalazi.

Nekadašnji napadač Reala, Monaca, Tottenhama, Cityja i Arsenala za vrijeme pandemije koronavirusa živi u glavnom gradu Lomeu, odakle je ispalio kako svojoj zemlji neće pomoći u borbi s koronom.

"Svi vi koji me napadate da ne doniram, u pravu ste, ne doniram i neću donirati. Radim ono što želim i jedem što želim. Znam da će biti puno onih koji će me zbog toga kritizirati, ali ja odlučujem što ću raditi sa svojim novcem."

To je rekao prije nekoliko tjedana, a sada je otišao korak dalje.

Na Instagramu je objavio "motivacijski video", kako ga je i sam nazvao. U tom uratku nalazi se njegovih devet skupocjenih automobila. Rolls Royce, Mercedes, Porsche, BMW i Range Rover čine dio njegovog bogatstva, a 36-godišnjak uz sve poručuje:

"Motivacija ponedjeljkom. Ovaj video poruka je koja vam govori da možete uspjeti. Samo trebate vjerovati u sebe i naporno raditi kada nitko ne gleda. Označite prijatelja koji ovo treba vidjeti."

Adebayor trenutačno igra za paragvajsku Olimpiju i proživio je pravu kalvariju kako bi stigao kući u Lome, gdje je proveo dva tjedna u karanteni.

"Znam da neki pričaju da sam ja donio virus u Lome. To je tužno, ali ova je zemlja takva. Mogu me usporediti s Drogbom, mogu me usporediti s Eto'om, ali, nažalost, ja nisam oni. Ja sam Emmanuel Sheyi Adebayor i uvijek ću raditi ono što želim", zaključio je u ožujku.
 

Pročitajte više