Ademi: Mislio sam da ću u Dinamu završiti karijeru

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMO je u derbiju 26. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku na Maksimiru 1:0 i tako prekinuo niz od tri utakmice bez pobjede. Čačićeva momčad je na oproštaju Arijana Ademija od Dinamova dresa do pobjede došla golom Stefana Ristovskog u 67. minuti susreta. Ademi je najavio da bi se mogao vratiti u Dinamo, vjerojatno ne kao igrač, eventualno kao trener.

UŽIVO Arijan Ademi na press konferenciji nakon oproštaja od Dinama

Objavljuje Index Sport u Nedjelja, 19. ožujka 2023.

"Nisam mislio da će doći ovaj dan, mislio sam da ću završiti karijeru u Dinamu. Nisam još svjestan svega. Imao sam tremu u ovoj utakmici. Ovo je bila najvažnija pobjeda za našu momčad. Hvala Ristovskom što je to riješio. S Dinamom nisam još osvojio europski naslov i to mi je želja koju još nisam ostvario", rekao je Ademi za Max Sport televiziju.

"Bio sam danas koncentriran samo na pobjedu"

"Imao sam puno sretnih trenutaka u Dinamu, ali ovaj dan mi je poseban. Tko će biti novi Ademi? Nas je bilo 5-6 lidera u svlačionici i tako to funkcionira. Danas mi je bitna bila pobjeda. Pokušao sam se na to samo koncentrirati, tako da nije bilo previše emocija.

"Bio sam skroz koncentriran i kao da nisam svjestan što mi se događa. Dinamo je preozbiljan klub da bi imao problema zbog mog odlaska. Odlazili su mnogi veliki igrači iz Dinama pa klub nije oslabljen. Teško da ću se vratiti kao igrač u Dinamo, možda kao trener nekad u budućnosti.

Bilo je situacija gdje me klub nije pustio da odem, a bilo je situacija u kojima ja nisam htio ići. Kao klinac sam došao tu i ostvario mi se san kad sam obukao dres Dinama. Želim osvojiti neki europski trofej. Mislio sam da možemo osvojiti Europsku ligu. Da nije naišao onaj Villarreal, vjerujem da bismo osvojili", rekao je Ademi na konferenciji za medije.

 

Pročitajte više