Agent demantirao priču o Gündoganu: Nije istina. Ne znam kako se informacija pojavila

Foto: EPA

TURSKI novinar Burhan Can Terzi objavio je da Ilkay Gündogan (33) želi napustiti Barcelonu i u skoroj budućnosti potpisati za Galatasaray. Tvrdio je da iskusni veznjak planira završiti karijeru u turskom velikanu i da se njegov predstavnik stoga već sastao s vodstvom Galatasaraya. Međutim, Gündoganov agent Ilhan je demantirao priču.

"Priča koja se pojavila o Ilkayu nije istinita. Želim naglasiti da se nisam sastao ni s kime iz Galatasaraya. Ilkay i ja ne razumijemo otkud se pojavila ta informacija. Ilkay je sretan u Barceloni i fokusiran na ostvarenje njezinih ciljeva", poručio je Gündoganov agent, prenosi Mundo Deportivo.

Gündogan je ljetos došao u Barcelonu

Gündogan je ljetos kao slobodan igrač stigao u Barcelonu iz Manchester Cityja. Prvotimac je katalonskog kluba, za koji je upisao 17 nastupa, jedan pogodak i pet asistencija. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2025., uz opciju produljenja na još jednu sezonu.

Gündogan je rođen u Gelsenkirchenu te ima 71 nastup i 18 pogodaka za njemačku reprezentaciju. Prema podacima Transfermarkta, u mladosti je nastupao za SV Hessler 06, Schalke, SSV Buer i Bochum. Kao senior igrao je u Nürnbergu i Borussiji Dortmund.

Pročitajte više