Aguero se maskirao, pobijedio bivšeg svjetskog prvaka u pokeru i uzeo golem novac

Foto: Profimedia

SERGIO AGUERO (35) jedan je od najboljih napadača modernog doba. Slavni je Argentinac u karijeri igrao za Independiente, Atletico, Manchester City i Barcelonu, a za reprezentaciju Argentine odigrao je 101 utakmicu i zabio 41 gol. S Atleticom je osvojio Europa ligu, a najslavnije je dane proveo u Cityju, s kojim je pet puta bio prvak Engleske.

Zabio je gol za 3:2 protiv QPR-a u sudačkoj nadoknadi koji je Cityju donio naslov prvaka 2012. Aguero je zadnje dane u karijeri proveo u Barceloni, u kojoj se umirovio 2021. zbog ozbiljnih problema sa srcem.

The Sun je objavio vijest kako Agueru jako dobro ide u pokeru te da je slavio na posljednjem turniru GGPoker i kao glavnu nagradu uzeo 50 tisuća eura. Na tom su turniru sudjelovala brojna ugledna imena pokera, a glavna zvijezda bio je Damian Salas, igrač koji je u karijeri zaradio više od 3.5 milijuna eura.

Aguero ga je pobijedio u  igri heads-up pokera, formatu koji se sastoji od samo dvojice igrača koji se natječu jedan protiv drugoga. Tijekom cijelog turnira Aguero je nosio majicu s kapuljačom na glavi i sunčane naočale kako bi sakrio identitet. Ipak, na kraju su ga novinari prepoznali.
 

Pročitajte više