FA CUP

Aguero završio u samoizolaciji prije utakmice. Ove je sezone odigrao tek 260 minuta

Foto: EPA

ARGENTINSKI napadač Sergio Aguero je trebao od prve minute nastupiti u susretu Manchester Cityja protiv Birminghama u FA Cupu, ali ga je u tome spriječila samoizolacija.

Menadžer premierligaša Pep Guardiola je nakon pobjede rezultatom 3:0 potvrdio kako je Aguero bio u bliskom kontaktu s osobom koja ima koronavirus te je odmah morao u samoizolaciju.

Aguero je ove sezone na terenu proveo tek 260 minuta

To je posljednji u nizu pehova s kojima se ove sezone susreo Argentinac koji je za City nastupio samo devet puta i postigao dva pogotka. U nijednom susretu nije odigrao svih 90 minuta, a na terenu je ukupno proveo tek 260 minuta.

Agueru na ljeto istječe ugovor s Manchester Cityjem te je slobodan pregovarati s drugim klubovima. U Cityju je legenda jer je u devet i pol godina u klubu postao najbolji strijelac u njegovoj povijesti s 256 postignutih golova.

Podsjetimo, City je u FA Cupu slavio protiv Birminghama golovima dvostrukog strijelca Bernarda Silve i Phila Fodena. Svi golovi su pali u prvom dijelu. Hrvatski nogometaš Ivan Šunjić je za goste igrao do 67. minute, dok Alen Halilović nije bio u sastavu.

Pročitajte više