Aktivirao alarm i osiguranje: Mamić zbog divljanja izbačen iz sudnice!

PROMOCIJU u izvršnog predsjednika Građanskog Dinama Zdravko Mamić "proslavio" je bahatošću i vrijeđanjem sutkinje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu.

Mamić se jutros u pratnji odvjetnice pojavio na ročištu na kojem je trebao izgladiti nesporazume s novinarom Nacionala Berislavom Jelinićem, kojeg je tužio zbog teksta objavljenog prije nešto više od godinu dana.

U tekstu je, između ostalog, pisalo kako je Mamić s Ćirom Blaževićem sudjelovao u namještanju utakmica, a u HTV-ovoj emisiji Otvoreno Mamić je izvrijeđao Jelinića, koji ga je kasnije tužio zbog uvreda i kleveta izrečenih poslije emisije.

Nakon što je Jelinić jutros 45 minuta iznosio obranu, Mamić ga je u jednom trenutku prekinuo, s inzistiranjem da se izmijeni sadržaj koji je sutkinja diktirala u zapisnik sa suđenja. Kad ona to nije htjela učiniti, Mamić je totalno izgubio kontrolu i počeo se derati, zbog čega je dobio prvu opomenu. Potom je nastavio vikati kako ga nitko neće zlostavljati, a sljedeća reakcija bila je znak sutkinji da aktivira tihi alarm i pozove osiguranje.

Epilog svega? Mamić je zajedno s odvjetnicom napustio sudnicu i poručio kako odustaje od tužbe zbog spornog teksta.

Pročitajte više