Alcaraz: Nadal mi je poslao dvije poruke. Jednu prije finala i jednu poslije

Foto: Profimedia

CARLOS ALCARAZ je u fantastičnom finalu Wimbledona pobijedio Novaka Đokovića 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4 i došao do svojeg drugog Grand Slama u karijeri. Fantastični Španjolac nadigrao je najboljeg tenisača u povijesti, kojemu je ovo bio prvi poraz na Wimbledonu od 2013. godine.

Time je Alcaraz spriječio Đokovića da pobjegne Rafaelu Nadalu na dva Grand Slama razlike u utrci za najtrofejnijeg tenisača ikad. Đoković je ostao na 23 Grand Slam naslova, Nadal ima 22, a Roger Federer je karijeru završio s 20 titula s najvećih turnira. Alcaraz je otkrio da mu se njegov sunarodnjak Nadal javio i prije i poslije finala.

"Uoči finala mi je poslao poruku u kojoj je napisao da mi želi sreću u finalu. Cijenim taj potez. To što ti netko kao on, idol mog djetinjstva, šalje snagu i sreću za najvažniji trenutak u životu je nešto zbog čega se trebate diviti", rekao je Alcaraz.

"Dobio sam ogroman broj čestitki. Posebno me uzbudila Rafina jer mi je na kraju krajeva on idol. Čestitao mi je i Fernando Alonso, Will Smith me iznenadio čestitkom... Onda moj prijatelj Jimmy Butler. Jako puno čestitki..."

Pročitajte više