ZANIMLJIVOSTI

Aligator upao na trening. Talijanski novinar: Ma to je samo Brozović

Foto; Twitter / Toronto FC

NOGOMETAŠI Toronta FC ovu sezonu zbog pandemijskih pravila pri ulascima u Kanadu igraju izvan svoje zemlje, a za bazu su odabrali Floridu.

Budući da je ta država puna aligatora, bilo je samo pitanje vremena kad će se naći u bliskom susretu s nekim primjerkom.

Tako im je na trening uoči utakmice CONCACAF-ove Lige prvaka s meksičkim Cruz Azulom banula golema neman, koja je kod igrača prvo izazvala oduševljenje, a onda i paniku.

Dok je bio na mjestu ili se polagano kretao, zaintrigirani su mu se nogometaši približavali, ali su ostali na sigurnoj udaljenosti. Kad ga je netko autićem za golf pokušao odmamiti s travnjaka, životinja se naglo pomaknula, a igrači su se razbježali.

"Bio je to golemi aligator. Moji igrači su išli prema njemu, a ja u drugom smjeru. To je neustrašiva i agresivna vrsta. Možda je to na Floridi normalna pojava, ali nama je to bio odličan početak treninga, jer su ga dečki mogli vidjeti izbliza", rekao je trener Chris Armas.

Talijanski novinar Tancredi Palmieri na Twitteru je objavio fotografiju aligatora s treninga i napisao: "Brozović iznenadio Toronto FC na travnjaku na Floridi", aludirajući na nadimak Krokodil koji nosi hrvatski reprezentativac.

U prvom komentaru zabluda je razotkrivena kad je jedan fan primijetio da to ne može biti Brozović jer nema istetoviranu bombu na vratu.

Pročitajte više