Juventus

"Allegri me je izdao, a bez mene bi u derbiju primio četiri komada"

Foto: Guliver Image/Getty Images

MEDHI BENATIA, bivši nogometaš Juventusa, otkrio je kako se osjećao izdano od trenera Massimiliana Allegrija. Njih dvojica surađivali su u Torinu, a problemi su počeli nakon derbija Napolija i Juventusa.

Utakmicu u Torinu u travnju 2018. godine odlučio je Kalidou Koulibaly pogotkom u sudačkoj nadoknadi. Napoli se tom pobjedom približio Juventusu na bod zaostatka četiri kola prije kraja.

"Tjedan nakon te utakmice bio je grozan za navijače Juventusa, ali posebno za mene. Odigrao sam jednu od najboljih utakmica karijere, gotovo sam sam držao cijelu obranu, napravio sam toliko bitnih poteza kako bi bilo 0:0 i onda sam kiksao u 90. minuti kada mi je pobjegao Koulibaly. Omeo me i sudac koji mi je rekao da me prati i da će dosuditi jedanaesterac ako primijeti da nekog držim za dres", rekao je Benatia koji je u siječnju prošle godine otišao iz Juventusa u Al Duhail gdje je kasnije stigao i Mario Mandžukić.

"Nekoliko dana kasnije imali smo ključnu utakmicu protiv Intera i vidio sam da me Allegri neće staviti u momčad. Shvatio sam to osobno, bila je to kazna zbog primljenog gola. Srećom, pobijedili smo Inter 3:2 i kasnije osvojili titulu, ali ja sam se osjetio izdano. Igrao sam i ozlijeđen, da me nije bilo primili bismo četiri gola od Napolija, a na kraju sam ja bio krivac."

Allegri je prošle sezone otišao iz Juventusa i još uvijek je bez posla.

Pročitajte više