Allegri: Nedostajao nam je Inzaghi; Ibra: Ne pobjeđuje uvijek bolja momčad



"ODIGRALI smo dobru utakmicu i mislim da smo, ukupno gledajući, zaslužili plasirati se u četvrtfinale", mišljenje je Milanova trenera Massimilana Allegrija nakon oproštaja njegove momčadi od Lige prvaka.

> Suze velikog Seedorfa - Osvojio je Ligu prvaka s tri kluba i odigrao zadnju utakmicu među elitom

> Video: Spursi i Modrić bez ideje i ambicije prošli dalje protiv puno boljeg Milana

> Redknapp: Dali smo navijačima razlog da budu ponosni

Gol Petera Croucha sa San Sira, u prvoj utakmici između Tottenhama i Milana, pokazao se vrijednim plasmana Spursa među posljednjih osam, nakon što su u uzvratu mreže ostale netaknute.

"Prolaska nas je koštala pogreška iz prve utakmice. Stvorili smo dovoljno prilika i nedostajala je samo završnica. Nedostajao nam je netko poput Pippa Inzaghija. Puno je lopti doletjelo u njihov šesnaesterac, a on bi ih znao iskoristiti. Premda ostaje okus gorčine, svojim igračima mogu samo čestitati", dodao je Allegri.

Boateng: Tottenham može daleko, ali ne do kraja
 
"U dvije utakmice Tottenham je prema našem golu zapucao samo jednom i prošao dalje. Ne pobjeđuje uvijek bolja momčad. Zadovoljan sam kako smo igrali i kako sam igrao ja. Nedostajao je samo gol. Da smo zabili jedan, mislim da bismo zabili više", komentirao je nakon utakmice Zlatan Ibrahimović.


"Jako smo razočarani jer kad igrate u velikom klubu, loše je ispasti iz Lige prvaka. Sada se okrećemo prvenstvu i kupu", dodao je Ibra.

"Nekad su se dobro branili, nekad nam je nedostajalo posljednje dodavanje, a nekad nismo imali sreće", opisao je Kevin Boateng utakmicu na White Hart Laneu.

"Tottenham ima kvalitetne pojedince, jaki su i igraju dobro kao momčad. Mogu daleko dogurati, ali možda ne do kraja", rekao je Ganac koji je u Spursima proveo dvije sezone.

Pročitajte više