LIGE PETICE

Allegri nije siguran u Ronaldov povratak do Ajaxa, Mandžukić bolestan

Foto: EPA

MASSIMILIANO ALLEGRI nada se da će Cristiano Ronaldo biti spreman za prvi okršaj četvrtfinala Lige prvaka u kojem će Juventus gostovati kod Ajaxa u Amsterdamu.

Portugalac je trenutno van pogona zbog ozljede butnog mišića koju je zadobio na reprezentativnoj obavezi za Portugal u utakmici protiv Srbije.

Talijanski stručnjak još uvijek nije siguran hoće li mu najbolji napadač biti spreman za nastup u Ligi prvaka.

"Cristiano radi na povratku i nadamo se da ćemo ga imati spremnog za Ajax, ali bit će jako teško. Današnje pretrage pokazale su puno bolje rezultate, noga je u boljem stanju. Do utakmice je još devet dana i još imamo puno vremena. On radi ono što može u ovom trenutku i normalno je da smo svi zajedno oprezni i razmišljamo o stvarima za i protiv", istaknuo je Massimiliano Allegri.

Što se ostalih u kadru tiče, Allegriju se neki vraćaju u sastav, dok neki još imaju problema. Jedan od njih je i Mario Mandžukić koji je virozan.

"Douglas Costa je u dobrom stanju i trebao bi biti spreman za tu utakmicu, Sami Khedira jučer je trenirao i mogao bi se vratili 6. travnja protiv Milana. Juan Cuadrado dobro napreduje i samo je pitanje dana kada će početi trenirati s ostalim igračima. Vidjet ćemo u kakvom je stanju Paulo Dybala, on i Mario Mandžukić koji ima virozu bit će tijekom dana ponovno pregledani", dodao je Allegri koji bi tako protiv Cagliarija u utorak mogao biti bez Mandžukića i Dybale.

Pročitajte više