Allegri preuzima klupu Milana, Mazzarri u Napoliju do 2013.

SASTANAK koji su održali Massimiliano Allegri i Silvio Berlusconi bio je plodonosan, javljaju talijanski mediji. Predsjednik AC Milana uskoro bi trebao bivšeg Cagliarijeva trenera imenovati prvim čovjekom struke u klubu sa San Sira.

Na ručku u Arcoreu sastali su se Allegri, Berlusconi i Adriano Galliani, potpredsjednik Milana, a nakon njegova završetka talijanski premijer i predsjednik Milana zračio je zadovoljstvom nakon razgovora sa službeno proglašenim najboljim trenerom Serije A za sezonu 2008./09.

Službena potvrda o Leonardovu nasljedniku uslijedit će vrlo brzo. Ako je u pitanju Allegri, pišu neki talijanski mediji, možda već večeras (subota).

Mazzari do 2013. u Napoliju

Talijanski nogometni trener Walter Mazzarri (48) potpisao je dvogodišnje produljenje ugovora s Napolijem, koji će ga za klupu tog talijanskog prvoligaša vezati do 2013. godine.

Mazzarri je preuzeo Napoli u listopadu prošle godine, nakon smjene Roberta Donadonija, i pod njegovim je vodstvom klub iz Napulja završio šesti u Seriji A i izborio Europa ligu.

"Dogovorili smo višegodišnju suradnju kako bismo osigurali konzistentnost u rezultatima. Mazzarri je već od ranije imao važeći ugovor, ali smo ga produljili i on će biti naš trener sljedeće tri godine", rekao je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis.

Prethodno Napoliju, Mazzarri je između ostalih trenirao Livorno, Regginu i Sampdoriju.

Pročitajte više