SERIE A

Allegri zamijenio Vlahovića pa doživio debakl. Pogledajte reakciju srpskog napadača

Foto: Screenshot

TALIJANSKI nogometni klub Juventus u 36. je kolu talijanskog prvenstva izgubio 2:1 protiv jedne od najlošijih momčadi Serie A Genoe i tako matematički ispao iz utrke za naslov prvaka. Juventus nakon iznenađujućeg poraza ima 69 bodova i na četvrtom je mjestu, dok je Genoa na 18. mjestu i još uvijek joj prijeti ispadanje iz lige.

Paulo Dybala doveo je Juventus u vodstvo u 48. minuti. Juve je držao to vodstvo sve do 87. minute, a onda je uslijedio preokret. Gudmundsson je zabio za 1:1, a zatim je u sudačkoj nadoknadi Kean promašio stopostotnu šansu. De Sciglio je u 96. minuti skrivio jedanaesterac, a precizan je s bijele točke bio Domenico Criscito. Milan Badelj odigrao je cijeli susret za Genou.

Veliki, iznenađujući preokret Genoe s klupe je odgledao napadač Juventusa Dušan Vlahović. Srbina je Juve platio prošle zime više od 80 milijuna eura, a protiv Genoe ga je trener Massimiliano Allegri vadio iz igre u 74. minuti. Vlahović nije bio time zadovoljan, a pojavile su se i snimke njegove reakcije na klupi. 

Video: Arena Sport

Genoa sad ima 28 bodova, koliko i Cagliari, a samo bod više ima 17. Salernitana koja zauzima posljednje mjesto koje osigurava ostanak. Upravo će Salernitana i Cagliari u nedjelju igrati međusobno u 36. kolu. Juventus je, pak, ostao četvrti sa 69 bodova, jednim manje od trećeg Napolija, ali i nedostižnih 10 više od pete Rome i šestog Lazija.

 

Pročitajte više