JUVENTUS

Allegrija razljutio zahtjev Juveove zvijezde: Od svih igrača ti si došao to tražiti!?

Foto: EPA

JUVENTUS je u srijedu ispao iz Lige prvaka nakon što ga je Villarreal pobijedio 3:0 u Torinu u uzvratnoj utakmici osmine finala. Španjolci su otišli među osam najboljih ukupnom pobjedom 4:1, a Juventusu sada preostaje borba za plasman u Ligu prvaka te talijanski kup.

Nervoza je u Juventusovim redovima sve veća, a generira je dokapetan Paulo Dybala. Argentinac je sa suigračem Juanom Cuadradom prišao treneru Massimilianu Allegriju i tražio da smanji intenzitet treninga uoči sutrašnje utakmice sa Salernitanom. Pritom Dybala i Cuadrado ne žele večeras spavati u trening-centru Continassa, kako je Allegri isplanirao. Allegrija je to jako naljutilo pa je vikao Dybali: "Od svih igrača baš ti si došao to tražiti?" piše Gazzetta dello Sport.

Dybalini problemi

Allegri se referirao na Dybalinu osjetljivost i podložnost ozljedama. Zbog nove ozljede Dybala je protiv Villarreala odigrao desetak minuta u obje utakmice i ponovno nije bio na raspolaganju Juventusu kada je to bilo najvažnije. Ove sezone Argentinac je odigrao 28 utakmica i zabio 12 golova, a ima i šest asistencija.

Dodatni uteg u odnosu Dybale i Juventusa su dugi i naporni pregovori oko novog ugovora. Naime, aktualni mu istječe koncem lipnja. Juventus mu je dao ponudu koja mu se nije svidjela, pa postoji mogućnost da bez odštete napusti klub.

Pročitajte više