Anasu šest tisuća kuna kazne jer je vozio pod zabranom

Foto: Getty Images/Guliver Image

BIVŠI hrvatski reprezentativac te napadač Hajduka i Rijeke 31-godišnji Anas Sharbini kažnjen je sa šest tisuća kuna jer je upravljao vozilom za vrijeme kada mu je na snazi bila zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Sharbini je 18. ožujka 2018. u 01:05 upravljao svojim BMW-om te je zaustavljen od policijskih službenika i kontrolom je utvrđeno da je upravljao vozilom u vrijeme zabrane koju je imao od 28. veljače 2018. godine do 27. ožujka 2018. godine.

Anas se na prvu raspravu 7. lipnja ove godine nije odazvao. Budući da se poziv za njega vratio neuručen s naznakom dostavne službe "obaviješten - nije podigao pošiljku" glavna rasprava je odgođena, a održana je 17. srpnja 2018. godine, kada joj nije pristupio.

Sharbini dvije i pol godine nije trenirao niti je odigrao službenu utakmicu, no za to vrijeme je bio pod ugovorom s Rijekom i uredno dobivao plaću. U srpnju ove godine potpisao je ugovor s Grobnikom, klubom iz 4. HNL.

Anas je u karijeri igrao za Rijeku, Hajduk, Al-Ittihad i Osmanlispor, a za hrvatsku reprezentaciju upisao je tri nastupa i zabio Argentini u prijateljskom susretu.

Pročitajte više