Ancelotti: Ja nepošten prema golmanu? Pogledajte Modrića

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Valenciju 5:1 u 13. kolu španjolskog prvenstva. Po dva pogotka postigli su Vinicius Junior i Rodrygo, dok je jedan dodao Dani Carvajal. Jedini strijelac gostiju bio je Hugo Duro. Real je pobjedom ponovno došao na dva boda zaostatka od ligaške senzacije Girone, koja je vodeća s 34 boda.

Ancelotti: Jesam li bio nepošten prema Luninu? Ne znam što bih rekao

Golman madridskog kluba bio je Andrij Lunin, koji je priliku dobio nakon što se ozlijedio Kepa Arrizabalaga, koji će propustiti par tjedana. Podsjetimo, otprije zbog teške ozljede nema prvog i jednog od najboljih vratara na svijetu Thibauta Courtoisa.

Ancelotti je na konferenciji za medije upitan je li bio nepošten prema Luninu, 24-godišnjem ukrajinskom golmanu koji je priliku dobio tek nakon ozljede dviju zvijezda. Talijanski stručnjak je odgovorio: "Ne znam što bih rekao. Razina kvalitete u momčadi je visoka. Primjerice, Luka Modrić je želio početi danas, ali je ostao na klupi. Moram izabrati, što nije uvijek lako."

As je pisao kako će Modrić biti u početnom sastavu Reala, no kapetan hrvatske reprezentacije ostao je na klupi do 60. minute, kada je ušao u igru umjesto Federica Valverdea. Modriću je to bio 15. nastup ove sezone.

Pročitajte više