Ancelotti otkrio Modrićevu budućnost: "Zna zašto ga ne šaljem na zagrijavanje"

Foto: EPA

CARLO ANCELOTTI na konferenciji za medije pred sutrašnju zaostalu prvenstvenu utakmicu kod Getafea govori o budućnosti Luke Modrića (38). Naime, Modrić je očito ispao iz planova Realovog trenera, barem što se tiče udarne momčadi.

Ancelotti je u zadnjih pet utakmica samo dva puta počeo s Modrićem. Oba puta ga je prvog zamijenio

Modrić je u zadnje vrijeme nastupio od prve 10. siječnja u polufinalu španjolskog Superkupa protiv Atletica, ali ga je Ancelotti zamijenio u 67. minuti. U finalu protiv Barcelone mu je dao tek devet minuta. Zatim ga je opet poslao od početka kod Atletica u Kupu kralja, ali je i tamo rano zamijenjen.

Dvije zadnje utakmice nije dobio ni minute

Konačno, na zadnje utakmice, prvenstvene protiv Almerije i Las Palmasa, Realov trener klupskoj legendi nije dao ni minute. S obzirom na sve navedeno, zatim na to što Modriću za pet mjeseci završava ugovor s Realom te na ljeto navršava 39 godina, postavlja se pitanje njegove budućnosti.

"Mogu zagrijavati mladiće bez da ih uvodim u igru, ali ne i legendu Modrića"

"Modrić je legenda Reala i nogometa. On je onaj koji odlučuje gdje će igrati iduće sezone." Ovako je Ancelotti odgovorio na pitanje kakva je Modrićeva budućnost. Vratio mu se i govoreći i Ardi Guleru: "Modrić je legenda, osvojio je pet Liga prvaka, ima 39 godina. Neću ga slati na zagrijavanje ako ga ne mislim uvoditi u igru. Mogu to raditi s mladićima kao što je Arda, ali ne mogu s Lukom. To sam mu rekao kod Las Palmasa i on to zna."

Pročitajte više