Ancelottija pitali tko su najbolji nogometaši svijeta. Evo koga je naveo

Foto: EPA

TRENER Reala Carlo Ancelotti održao je konferenciju za medije nakon što je njegova momčad u derbiju 24. kola La Lige na Santiago Bernabeuu deklasirao Gironu 4:0. Jude Bellingham postigao je dva pogotka, Vinicius Junior jedan uz dvije asistencije, a pogodio je i Rodrygo. Bila je to direktna borba za vrh španjolskog prvenstva, koji sada drži Real sa 61 bodom, pet više od Girone.

Novinari su Ancelottija pitali da navede trojicu najboljih igrača na svijetu. Talijanski stručnjak počeo je nabrajati: "Vinicius, Bellingham i Rodrygo, a zatim Toni Kroos, Federico Valverde, Eduardo Camavinga..." Dakle, Ancelotti je nabrojio svoje, odnosno igrače Reala, a vjerojatno je mislio i na sve ostale.

Ancelotti: Igrači su ključ svega

Ancelotti smatra da je Real popunjen na svim pozicijama. "Imamo spoj kvalitete i truda. Radim sve kako bih izvukao najbolje iz iznimno kvalitetnih igrača. Oni su ključ svega", rekao je Ancelotti,.kojega su pitali o potencijalnom dolasku Kyliana Mbappea iz PSG-a.

"Govorite o igračima drugih klubova. Ja ću pričati isključivo o svojima jer su oni najbolji", odgovorio je Ancelotti, čija će momčad u utorak igrati protiv RB Leipziga u osmini finala Lige prvaka.

Pročitajte više