Andrijašević je najbolje ocijenjeni Hrvat u inozemstvu prošlog vikenda

Foto: Profimedia

NEKADAŠNJI nogometaš Hajduka, Dinama, Lokomotive i Rijeke Franko Andrijašević zabio je dva pogotka u kineskom prvenstvu za svoj Zhejiang protiv Shanghai Porta u samo 45 minuta. Tako je 32-godišnji ofenzivni veznjak zaradio najbolju ocjenu SofaScorea od svih Hrvata u inozemstvu. Andrijašević se u posljednje vrijeme mučio s ozljedom, ali ovim je nastupom najavio da se može vratiti u nekadašnju formu.

Pandur zaustavio Feyenoord

Čak 22 udarca, od toga njih šest u okvir gola, uputio je Feyenoord u današnjoj utakmici protiv Fortune Sittard. Nijedan od njih nije završio u mreži, a za to je ključan bio Ivor Pandur (23), hrvatski golman na vratima gostujuće momčadi koji je spriječio sve pokušaje Feyenoordovih napadača. Za današnju partiju Pandur je zaradio ocjenu od čak 8.5 prema Sofascoreu kao drugi na ovoj ljestvici.

Golčina Medića

Na trećem mjestu je Jakov Medić, koji je debitirao za Ajax i odmah zabio prekrasan gol. Momčad iz Amsterdama pobijedila je kod kuće Heracles 4:1, a Medić se publici predstavio na najbolji način, golčinom s 30-ak metara. Zaradio je ocjenu 8.2. Pogledajte ljestvicu najbolje ocijenjenih Hrvata u inozemstvu proteklog vikenda:

 

Pročitajte više