ANKETA Hrvatski navijači zgroženi novim dresom: "Tko se napušio pa ga dizajnirao?"

Foto: footyheadlines.com/EPA

HRVATSKA reprezentacija uskoro će dobiti novu garnituru dresova. U njima će igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu. Službeno predstavljanje novih dresova zakazano je za ponedjeljak, ali Footy Headlines je na X-u (bivšem Twitteru) već objavio dresove, a na prvi pogled očito je da su doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje.

Posebice se to odnosi na crveno-bijeli dres, koji više nema niz kvadratića, već samo nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i ovratnik. Rezervna garnitura manje je kontroverzna. Njegova je boja mornarskoplava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje. Reprezentacija će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine.

Navijači zgroženi prvim i oduševljeni drugim dresom

Reakcije navijača su podijeljene. Gotovo svi se slažu da je prvi vrlo loše zamišljen i da bi hrvatski dres morao imati puno više crveno-bijelih kvadratića pa većina kritika ide u tom smjeru.

S druge strane, većini navijača se sviđa plavi, uvjetno rečeno rezervni dres reprezentacije. Moguće je da će se, baš kao crni dres iz aktualne garniture, on vrlo često koristiti, posebno na velikim natjecanjima. Za vas smo izdvojili neke od najpopularnijih komentara fanova.

"Napuše li se oni kad osmišljavaju dizajn?!"

"Ovaj glavni je katastrofa, izgleda kao dres FK Vojvodine. Drugi je ok."

"Dizajn plavog je trebalo primijeniti i na crvenobijeli. Ovakav je stvarno ružan."

"Dizajneri su se baš potrudili pet minuta prije kraja smjene."

"Ovo prvo je stolnjak, a ne dres."

"Je li ovo neka zajebancija? Prvi april je tek za 18 dana."

"Ovo izgleda kao poljsko-indonežanski jastuk."

Pročitajte više