ANKETA Malenica čudesnom intervencijom spasio Osijek. Je li ukrao Lučiću obranu kola?

Screenshot: YouTube (MAXSport)

VARAŽDIN i Osijek odigrali su 2:2 u ludoj utakmici 18. kola SuperSport HNL-a. Osijek je poveo u 6. minuti golom Ramona Miereza, da bi Varaždin okrenuo golom Igora Postonjskog iz penala u 38. te Marina Pilja u 69. minuti. Kad se činilo da će Varaždin do pobjede, Slavko Bralić je u drugoj minuti sudačke nadoknade zabio za 2:2.

Čudesna intervencija Marka Malenice

Ipak, domaći su i nakon toga imali veliku priliku za osvojiti sva tri boda, ali u junaka Osijeka prometnuo se Marko Malenica koji je čudesnom obranom u petoj minuti nadoknade spasio bod. Postonjski je ubacio na peterac, Luka Škaričić je jako dobro pucao glavom, ali je Malenica zaista nevjerojatnom reakcijom izvadio loptu iz samoga kuta.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Obrana kola?

Maleničina intervencija tako će sigurno konkurirati za najbolju obranu 18. kola, no imat će žestoku konkurenciju. Hajdukov vratar Ivan Lučić u petak je fantastično zaustavio udarac Silvija Goričana te će vjerojatno jedna od te dvije obrane biti proglašena najboljom.

 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Pročitajte više