Ante Delija objavio kako mu izgleda noga nakon poraza i ozljede

Foto: Igor Kralj/PIXSELL, Screenshot: Instagram

HRVATSKI MMA borac Ante Delija protekli vikend poražen je u prvoj rundi prve borbe ovosezonskog PFL-ovog turnira. Bolji od 33-godišnjeg Dubrovčanina bio je Valentin Moldavski, nekadašnji privremeni prvak Bellatorove teške kategorije. Delija je dobro otvorio borbu i pogodio nekoliko udaraca s distance, a do preokreta je došlo nakon boksačke razmjene, prije koje je Moldavski low kickom pogodio hrvatskog teškaša.

Delija se poslije te razmjene uhvatio za prepone i do kraja borbe izgledao puno pasivnije. Nakon što je primio nekoliko udaraca, sudac je prekinuo borbu. Poslije borbe otkriveno je da je Delija pretrpio ozljedu prepone, zbog koje se i počeo povlačiti u meču i izgledati daleko bezopasnije nego na početku. Završetak borbe pogledajte OVDJE.

Delija je par dana nakon borbe na Instagramu objavio kako mu izgleda noga nakon meča i ozljede. Na fotografiji se vidi veliki hematom, zbog kojeg će hrvatskom borcu biti potreban oporavak.

Delija je prije dvije godine osvojio PFL-ov turnir i zaradio milijun dolara

Rus je za svoju pobjedu dobio šest bodova i vodeći je na ljestvici deset boraca. Delija pred drugi turnir zauzima posljednje mjesto.

Podsjetimo, Delija je prije dvije godine osvojio PFL-ov turnir i dobio nagradu od milijun dolara. Do finala je tada stigao slavljima nad Scheffelom (tehnički nokaut), Sheltonom Gravesom (odluka sudaca) i Renanom Ferreirom (nokaut), a u finalu se ponovno borio s Brazilcem Matheusom Scheffelom i pobijedio ga tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Pročitajte više