Aragones: Španjolska ne ide dobrim putem



"NADAM se da će u srazu s Čileom Španjolska pokazati svoju istinsku vrijednost, jer dosad nije", rekao je u razgovoru za madridski AS bivši španjolski izbornik, 72-godišnji Luis Aragones.

Već drugi put prethodnik Vicentea del Bosquea na klupi Furije, koji je prije dvije godine odveo momčad do naslova europskih prvaka u Austriji i Švicarskoj, iz Španjolske zabrinuto kritizira igru svojih bivših nogometaša na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Prvi se put javio nakon uvodnog poraza od Švicarske (1:0), a sada i nakon pobjede (2:0) nad Hondurasom.

"Igra naših nije me umirila. Nismo pokazali da smo na dobrom putu i moramo se puno, puno popraviti da bismo pobijedili Čile u trećoj utakmici. Mogu se samo nadati da će se to dogoditi."

"Španjolska je pobijedila Honduras, ali ništa više od toga. Napravljene izmjene nisu učinile momčad boljom premda shvaćam da se dosta toga provjeravalo za posljednji i ključni dvoboj. Očekivao sam svejedno protiv Hondurasa bolju Španjolsku. Nadam se da ću je vidjeti napokon protiv Čilea", završio je bivši izbornik, trenutačno trener bez angažmana.

Pročitajte više