KSW

Arena Zagreb će ugostiti najveći teškaški okršaj na Balkanu

Foto: KSW

VRLO malo boraca u teškoj kategoriji posjeduje fizičku moć kao Ante "Hodajuća nevolja" Delija (16-3). Ovaj 1,95 visoki planinski čovjek već ima nevjerojatno impresivan učinak u karijeri.

29-godišnjak dolazi u KSW s pobjedama u RIZIN-u i PFL-u, a također je pobijedio bivše UFC prvake Ricca Rodrigueza i Valentijna Overeema. Štićenik legendarnog Mirka Cro Copa udara sa 75% uspješnosti i sigurno će ga se nešto pitati u borbi protiv bh. borca Denisa "Prijetnje" Stojnića (13-3), čovjeka koji je neporažen u posljednjih deset godina.

Ovaj bh. borac pravi je teškaški veteran i već gotovo 15 godina natječe se kao profesionalni borac u svojoj kategoriji. Za to vrijeme borio se u UFC-u, natjecao protiv Caina Velasqueza i Stefana Struvea te je pobjeđivao i uglednija imena poput Diona Staringa, Ricca Rodrigueza, Mightyja Moa i Christiana M'Pumbua.

Mnogi ovu borbu vide kao jedan od najvećih teškaških okršaja ikad između dva balkanska borca.

KSW 51 održat će se 9. studenog u Areni Zagreb.

Glavni okršaj na eventu bit će između Mariusza Pudzianowskog (12-7) i Erka Juna (3-0), a između ostalih nastupit će i borci iz Hrvatske i ostatka Balkana, poput Vase Bakočevića, Antuna Račića, Filipa Pejića, Aleksandra Ilića i mnogih drugih.

Pročitajte više